Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2284

 Crisi Alimentària Mundial...

Necessitem la teva ajuda







Image

L'ÚLTIM ANY, ALGUNS PAÏSOS HAN HAGUT DE PAGAR FINS UN 74% MÉS PER CEREALS BÀSICS. EL RISC DE FAM PER A MILIONS DE PERSONES ÉS UNA REALITAT.


Image

MAJOR DEMANDA I MENOR PRODUCCIÓ, ÉS LA BASE D'UN PROBLEMA QUE AFECTA PRINCIPALMENT ELS PAÏSOS MÉS VULNERABLES. 

Image

ELS PROJECTES DE DESENVOLUPAMENT DE LA CREU ROJA A ÀFRICA HAN DEMOSTRAT SER UNA SOLUCIÓ AMB FUTUR, AMPLIABLE A MOLTES MÉS COMUNITATS


Image


   L'organització també assenyala que l'ajut ha d'orientar-se a recolzar l'augment de la producció agrícola a aquests països. 
   L'anàlisi encaixa amb l'actuació que la Creu Roja desenvolupa des de fa anys en moltes de las àrees afectades. 
   En aquelles comunitats beneficiàries de projectes de desenvolupament de la Creu Roja s'ha aconseguit un increment en la producció d'aliments.
  A aquest resultat es sumen altres efectes que repercuteixen en la seguretat alimentària a llarg termini d'aquestes persones, com són la diversificació de les fonts d'ingressos, les millors condicions de nutrició, salut, educació i l'accés a l'agua de qualitat. 
  L'actuació de la Creu Roja es basa en mesures com la millora de les tècniques agropecuàries, microcrèdits, ampliació d'espècies cultivables i formació de les persones implicades en aspectes agrícoles, d'higiene, salut, etc. 
  A la Creu Roja sabem com lluitar contra la Crisi Alimentària i ho estem aconseguint a les comunitats amb les que treballem. Gràcies a tu, podrem ampliar el nostre ajut en aquests moments tan decisius.

Més informació i donatius a

www.cruzroja.es