Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 1548

 

Bones! Som el veí que l'any passat va remetre a Cap Vermell una carta i vàries imatges de bosses de fems, que hi havia a alguns indrets del meu barri. Això va ser l'any passat, el 2020. Hem canviat d'any però d'allò d'"any nou vida nova" res de res!  Tot segueix igual.

He xerrat amb altres veïns i es mostren molt enfadats pel fet que cada dia s'hi trobin aquesta mena d'abocament il·legal i "consentit", perquè sembla increïble que no es pugui fer res per evitar-ho. 



Independentment del dia que sigui, amollen les seves bosses de fems a la voravia i poden estar dies al carrer. La nostra zona és de recollida "porta a porta" abans es feia amb poals i ara es va canviar i cada un ha de deixar els fems a davant ca seva. El pitjor és que incompleixen la normativa de treure els residus quan pertoca i no els deixen davant casa seva, sinó que van a l'altre carrer i els allà els amollen. 

Com a veí que paga els seus imposts i compleix amb la normativa, per moltes molèsties que em provoqui, m'indigna que no siguin capaços de fer res. Hem de suportar els fems dels altres tota la vida? Per què no se'ls obliga a deixar-los davant casa seva? De què serveix fer una ordenança que després no se compleix i  l'incompliment reiterat no té conseqüències?  Ens hem d'enfrontar els veïns?  Si no són capaços de evitar que es deixin els fems, per què no es retiren l'endemà? Les hem d'agafar nosaltres i dur-les a la deixalleria? 



Les bosses de les imatges les van deixar el dimarts i fins dilluns de la setmana posterior (dia del rebuig) han quedat al carrer. 

Som conscient que el problema principal és l'incivisme d'alguns, però també falla alguna cosa per part dels responsables, quan no se s'hi posa remei.


Un veí de Sa Pedruscada