Com cada any, al nostre barri no han posat llumets de  Nadal i la veritat que no els reclam. D'una banda me fan il·lusió els llums, trob que fan festa. D'altra banda trob que és una tudada de doblers, pot ser amb una mica d'imaginació trobaríem alternatives més sostenibles. Per tant les escarrinsades llums que s'instal·len en els nostres carrers no me diuen res, però entenc que hi hagi gent que trobi que n'ha d'haver més. Tots són gusts. 





A falta de llums i decoracions nadalenques els nostres carrers tenim bosses de fems en llocs estratègics. Una autèntica decoració nadalenca, perquè des d'abans de festes són als carrers i  no sabem si duraran tot el Nadal. De fet en alguns llocs van començar a dues bosses i ja són caramull. 


23/12/2020


27/12/2020

Vull donar les gràcies als veïns incívics responsables d'aquesta "decoració", al que ho permet i als que no fa la seva feina ( i no són els treballadors que recullen els fems). No m'agrada gens la vostra proposta decorativa, però he de reconèixer que sou molt originals.


22/12/2020


27/12/2020

Gràcies a tots!

Veí de Sa Pedruscada