Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 1615

Des de fa quatre anys venim muntant el Betlem Gabellí al Centre Cap Vermell, ara, per aquestes dates, hauríem de estar preparant tot el material per muntar, preparant figuretes, cases, suro, ..., tot per deixar ben “guapo” el betlem de Capdepera, tal vegada ja el tindríem muntat i inaugurat.




L’any passat quan desmuntàvem, ja vàrem començar a pensar en les novetats per al Nadal 2020-21, noves cases, noves figures, i pel febrer ja començarem a fer maquetes i de més.

Però va arribar el COVID-19 i ho va envair tot, es va escampar per tot el món, en un principi tothom pensava que en un parell de mesos tot s’hauria solucionat, però han estat un parell de parells mallorquins, con diem.

La situació sanitària en que ens trobem i la normativa establerta per mirar de combatre aquesta pandèmia, ens ha dut a decidir no muntar el Betlem Gabellí aquest Nadal, ho fem per ser conseqüents amb tot el que ens està passant, no considerem que sigui bona idea crear situacions on el virus es pugui propagar.

Esperem que pel pròxim Nadal tot hagi tornat a la normalitat i puguem compartir amb tots vosaltres aquest betlem, mentrestant, les novetats ja fetes esperen al nostre taller a que arribi el moment de ser exposades.

Us desitgem que passeu un bon Nadal i unes bones festes.

Vicky Heredero i Aina López
Betlem Gabellí

Membres de l’Associació Betlemistes de Mallorca