La nova imatge de Cala Rajada? 





Amb el tema dels residus i la seva recollida hem arribat a una situació intolerable! En un primer moment vaig arribar a entendre que pot ser amb els canvis de recollida (em referesc a la zona de porta a porta, que és el que s'usa on jo visc) hi hauria un temps d'adaptació i quan els altres veïns es queixaven els deia que paciència, que la gent s'havia d'acostumat... Però la veritat és que passat un temps prudencial sembla que la situació va a pitjor. 



Ahir quan vaig sortir a fer un volt pel meu barri, a més de les bosses a les paperers i enmig de les voreres, n'hi ha uns punts concrets o convertits en autèntics abocadors. I és diàriament. No se pot fer res contra els incívics que fan el que volen? Per què no es recolleixen cada dia i es deixen les bosses al carrers dies i dies? Per què pagant més hem de tenir els carrers bruts? Per favor preneu mesures, això és un oi. És intolerable!



Cada un, a ca nostra, ho tenim més complicat. Hem de separar més els residus i estotjar-los a casa un parell de dies (amb la pudor que suposa els fems de varis dies en ple estiu!)  i quan els treus o passeges et trobes amb aquests caramulls... 



En fi que per les bones no en sortirem, el qui sigui responsable s'ha de posar les piles i començar a prendre mesures. Al darrer plenari el regidor de Medi Ambient valorava positivament (no record les paraules exactes) l'implantació del nou servei de recollida.. Idò convendria que passejà pel nostre barri o per l'autovia Joan Carles I, perquè sembla que no viu en el mateix poble.



I no vull parlar de culpes, sinó de solucions!



Un calarajader empipat



Nota:

Les  imatges estan preses en el meu barri, d'un dia per altre