L'Associació d’Amics de Tilloli ofereix un concert solidari el pròxim 19 de juliol a la Torre de  Canyamel
 

   L'Ajuntament patrocina el certamen i destina 15 beques per a l'educació escolar i desenvolupament integral de nines de Maharastra (L'Índia).
   L'Associació d'Amics de Tilloli oferirà el seu concert anual solidari, a càrrec de l'agrupació 'Trio Manon' el pròxim dissabte, 19 de juliol, a la Torre de Canyamel a partir de les 21.00 hores. La recaptació anirà a parar directament a sufragar part de la construcció d'una escola i l'educació i formació escolar de nines de la província hindú de Maharastra.
   L'Ajuntament de Capdepera col•labora patrocinant el concert i destinant 15 beques anuals, amb un import de 145 euros cada una, que equivalen a un any sencer de curs escolar amb estança i alimentació incloses en el col•legi intern.



   Les entrades, per un import de 25 euros, s'han posat en venda a l'Oficina d'Informació de l'Ajuntament de Capdepera, en l'Ajuntament d'Artá i a la Torre de Canyamel. També s’oferirà un 'pa amb oli' solidari, per 10 euros, a la platja de Canyamel.
   La regidora de Serveis Socials, Margalida Bover, i la representant de l'Associació d'Amics del Tilolli, Maria Morell, animen a la ciutadania a acudir al concert solidari per ajudar econòmicament en la construcció de l'escola hindú, les obres de la qual està previst que concloguin a finals del 2008, per a a l'educació integral de nines.
   La dona en la societat hindú viu en un entorn en el qual preval la figura masculina, dependent i dirigida per l'home. En els anys noranta un estudi, en el que col•laborava el mallorquin Perico Massanet, va detectar que el 99% de les dones de Maharastra eren analfabetes.


Image

Servei de Comunicació