Image
   Benvolgudes / Benvolguts,
   Com ja sabeu, el concert de l'Acampallengua 2008 del dia 24 de maig s'hagué d'ajornar per motiu de la pluja que va fer impossible dur a terme l'activitat i fins aquests dies hem cercat la millor data per poder fer aquest concert. Hem hagut d'esperar molt, però ja tenim data confirmada. Serà el proper 11 de juliol, a partir de les 20 hores, a la Plaça del Mercat de Son Servera. Ha estat molt complicat degut a la quantitat de compromisos que ja tenien adquirits per l'estiu els diferents grups que havien d'actuar, però tot i no poder comptar amb Antònia Font i Kumbes del Mambo, si que hi participaran. Els Pets, Musnok i Sva-ters. En lloc de les dues baixes, actuaran Obrint Pas i D-nou, que completen un molt bon cartell per fer aquesta gran festa.
   Tothom que ja hagués adquirit l'abonament, podrà entrar i també recollir els altres regals i sorpreses que teníem reservades i que venien incloses, en cas que no ho féssiu llavors. El podeu adquirir per 20 euros i on hi teniu inclosa la camiseta commemorativa i unes xancletes per passar l'estiu.
   Per poder arribar al concert, habilitarem un servei especial d'autobusos que sortiran des de l'Estació de Tren de Manacor cada hora des de les 19.15 hores fins les 23.15 hores i que hi podreu pujar gratuïtament, sols mostrant l'abonament de l'Acampallengua. Per tornar, us haureu d'haver apuntat previament, mitjançant correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el poble on voleu anar, pagant 3 euros a l'entrada del concert.


Ens veiem a Son Servera l'11 de juliol!

Joves de Mallorca per la llengua
C. del Pare Bartomeu Pou, 31
07003-Palma
tel.: 971 723 299
fax: 971 719385

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.jovesllengua.cat
www.acampallengua.cat