Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 3590
Image  
Ja són a la venda les butlletes del sorteig d'or de la Creu Roja.
Image

Benvolguts lectors de Cap Vermell,
    Com cada any per aquestes dates, la Creu Roja posa en marxa la campanya del Sorteig d'Or 2008, la campanya més important que realitza la Creu Roja a les Illes, un cop l’any, i a través de la qual es pot finançar una acció solidària que arriba cada any a més de 170.000 persones a la nostra comunitat autònoma.  capvermell.org  es fa ressò d’aquesta iniciativa, us convida a comprar el cupons que, al mòdic preu de 5 euros, trobareu a les oficines de correus,benzineres, grans superfícies, locals de la Creu Roja,  oficines de bancs i caixes d’estalvi, despatx de loteria  i a través de la pàgina www.cruzroja.es <http://www.cruzroja.es>. Una bona idea per  a les empreses és adquirir participacions a través de telemàrqueting distribuir-les entre els seus empleats.
   L’any passat a les Illes Balears es distribuiran 104.559 participacions. Cal recordar que la recaptació  repercuteix directament en finançació  de cada delegació.

Image

   El sorteig de l’Or se celebrarà el proper 17 de juliol a Vitoria –Gasteiz, i repartirà més de 250 quilograms d’or. Les butlletes ja són a la venda