Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2708












Prec al Sr. Barceló, després d'haver-li escrit un munt de correus, a través del Sr. Vilches de MÉS per Mallorca, que em convidi a tenir una conversa amb ell i la senyora Directora General de la Conselleria de Turisme, per, d'una vegada per totes, demostrar-li que l'hotel Sensity Chillout Cala Ratjada, de Cala Rajada és IL·LEGAL, i no és just el que els propietaris han fet durant l'any 2015 (renovar, segregar solar, augmentar un 30% les places, haver deixat de pagar el personal i, fa unes setmanes, vendre), per, presumptament, pegar la pilotada i ara anar-se'n de Rositas.

Cada cosa pel seu nom: crec que vostè s'hauria d'interessar almenys pel que intent explicar des de fa un any, sense que fins ara hagi rebut cap resposta per part de l'antic Govern ni del nou.

Li deman que tingui un mínim d'humilitat i sentit comú per a escoltar-me, atès que per a mi es tracta d'una presumpta estafa que em van fer, atès que aquest hotel em pertanyia, sota el nom d'Aparthotel Eva PARK.

El saluda atentament,

Pere Bonnin Lliteras i esposa Eva

 

P.D.

 

Ho he comunicat a Pere Fuster, que també és de Cala Rajada, però tot segueix igual. Seria d'agrair que m'escoltàs, ja que sóc verd com vostè. I el que hi ha en joc és un solar de més de 2000 m2, i que aquest es convertesqui en una mola al centre de Cala Rajada, quan de fet aquest solar és la zona verda que s'ha segregat, incomplint la Llei 8/2012.