Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 3272



Escúter–ciclomotor  V.CLIC  C8 149 BTT.








Aquest és el vehicle que ja fa un mes que roman, aparentment abandonat, sense que ningú l'hagi mogut del seu actual emplaçament,  a la baixada que condueix al dipòsit de bombeig de la depuradora (a l’entrada de Cala Rajada, pujant, a mà dreta, de la Via Joan Cales I), vora el torrent que transcorre  per davalll’autovia i que desemboca a Son Moll.

Es va donar avís a la Policia Local el 30.03.15  i es va remetre a la pàgina de queixes de l’Ajuntament. I per què, aixó? Idò perquè a casa nostra fa un any ens varen furtar un Mobylette, alguns veïnats ens indicaren que havien vist gent que pul·lulava per la nostra cotxeria (personatges poc recomanables, amb antecedents similars). Posàrem en coneixement de la Policia Local el fet. Al quarter ens topàrem amb un agent alt i gros, potent, gendre d’un expolicia ja desaparegut, que ens digué (en castellà ): ”Nosotros no vamos a este sitio…”  Malgrat la nostra insistència, no hi degueren anar a veure el delinqüent, el qual, peça per peça, acostumava a desmantellar  tots els ciclomotors que pispava, dins el corral de la seva casa del carrer Col·legi (actualmente, ja s’ha canviat de domicili) fent-los desaparèixer ràpidament. Aquesta  és la informació que poguérem saber de la mateixa policia, però… “ellos no iban a ese sitio…”

I mirau com són les coses què, a l’hora d’informar que fa més d’un mes que l'escúter està on hem dit, abandonat,  fou el mateix agent,  alt i gros, qui trobàrem a la garita. ”Si us donam compte d’aquest cas és perquè encara ens dol no haver pogut recuperar el nostre vehicle”, li diguérem a l'agent. Aquest no va dir “ni mu“ i a un paperet blanc escrigué les dades de l’escúter que aportàvem nosaltres i que encapçalen aquesta queixa.  Almanco, pensàvem, podem fer un favor a qui hagi extraviada a l’escúter..

Idò, voldreu creure i pensar, o pensar i creure, que a dia d’avui, encara està allí tirat, el ciclomotor, sense que ningú s’hagi apropat a fer la gestió per nosaltres comanada ¿¿?? De ben segur que, quan el propietari rebi l’impost de circulació, l'hi voldran cobrar. El que per ventura no li podran dir és on es troba la moteta que ha perdut, perquè no creim que el “paperet” que va escriure el municipal, aquest l’hagi utilitzat per a tramitar la denúncia  i corresponent retirada de la moto, vists – com vàrem haver de sofrir, a casa, en carn pròpia – els antecedents d’aquest servidor públic a l’hora d’atendre un veïnat contribuent.

Repetim, per a “qui correspongui”: ESCÚTER –CICLOMOTOR V.CLIC matrícula C8 149 BTT.

Moltes gràcies,


UN CIUTADÀ