NOVA POSADA EN MARXA DEL PROJECTE DE VOLUNTARIAT LINGÜÍSTIC
   De bell nou l'Ajuntament de Capdepera torna a posar en marxa el projecte de voluntariat lingüístic, amb alguns canvis.


Image

   En aquesta edició són uns quants els municipis de Mallorca que s'acullen a la posada en marxa del projecte de voluntariat lingüístic mitjançant un conveni amb el Centre de Serveis Lingüístic Paraula, qui coordinarà el projecte.
   La idea és que parelles formades per un aprenent de català (és imprescindible tenir-ne nocions prèvies) i una persona catalanoparlant es comprometin durant 10 sessions per fer conversa en català en algun lloc en concret (per fer un cafè, practicar una afició, fer una volta, etc). Aquestes sessions per parelles es combinaran amb activitats en grup com ara anar d'excursió, al teatre, i també s'hi preveu que els voluntaris d'un municipi realitzin alguna visita cultural o similar a algun poble que també realitza voluntariat lingüístic. D'aquesta manera hi ha més interrelació entre els participants del projecte dels diferents municipis.
   Es preveu que l'experiència es dugui a terme de manera ininterrompuda i que quan s'acabi una tanda de voluntariat (cada dos mesos i mig aproximadament) ja se'n  pugui iniciar una altra. Les persones interessades a formar part del projecte disposen de dos punts d'inscripció al municipi:
   - Servei d'Assessorament Lingüístic. c/ Nou, 3. De dilluns a divendres de 8h a 15h. Tel. 971 81 92 01
   - Biblioteca de Cala Rajada. c/ des Moll, 39. Dimarts i dijous de 10h a 12h. De dilluns a divendres de 16h a 18h. Tel. 971 56 49 32.
    Si en voleu més informació, realitzarem una reunió informativa dia 8 d'abril (dimarts) a les 19h a la sala polivalent del teatre.
    Animau-vos a participar-hi.

   Servei d'Assessorament Lingüístic
    Ajuntament de Capdepera

Image