"...la Directiva actual hauria de reflexionar i començar a treballar perquè la propera temporada no tornem a quedar a la part baixa de la classificació..."

(foto d'arxiu)



Una temporada més finalitza la lliga de Primera Regional Preferent i podríem dir que la nota final de l'equip no serà molt bona. Al final hem acabat a la posició 15a, encara pitjor que la temporada 2012-2013. Dos anys seguits acabam als llocs més baixos de la classificació, just per no baixar de categoria.
 Crec, i creim molts d'aficionats, que amb la plantilla actual l'Escolar hauria d'haver aspirat, sense problemes, enguany i l'any passat, a jugar la lligueta d'ascens a Tercera Divisió. Però no ha estat així.

Es va començar la primera volta prou bé, ocupant la part alta de la classificació, però la segona meitat ha estat un desastre. Els darrers partits de la lliga han estat una agonia, amb jugadors en baixa forma, d'altres lesionats, un entrenador sense idees, desgavell tàctic, una directiva relaxada i falta de motivació general. L'alt nivell futbolístic d'alguns jugadors donava per aconseguir fites més ambicioses.
 
L'Escolar té una de les canteres més fructíferes i completes de les Balears. Alguns dels nostres jugadors han arribat a Primera i Segona Divisió, a Divisió d'Honor Juvenil, etc, i contínuament surten nous valors de les categories inferiors. Podríem dir que es fa bona feina gràcies a  l'esforç, sobre tot, dels entrenadors i delegats. Què passa quan arriben al primer equip? Per què baixa el nivell? Per què no podem jugar cap any la lligueta d'ascens a Tercera? És un problema de direcció tècnicoesportiva? Per què dur entrenadors de fora quan aquí en tenim de bons?.
 
Fa un any, un grup de persones es van presentar a les eleccions del nostre Club amb la idea de capgirar aquesta línia de mediocritat. Però la democràcia i altres fets foscs no ens varen atorgar la confiança dels socis. Malhauradament, les coses no han canviat i, diumenge rere diumenge, l'assistència d'aficionats a Es Figueral baixa perquè l'equip no juga bé i perquè la gent no te il·lusió. Aixó és molt negatiu per al gran nombre de nins que pugen des de benjamins, alevins, infantils cadets i juvenils. L'exemple de joc i d'ambició del primer equip no és el correcte i la direcció tècnica de fora poble, molt fluixa.
 
Crec, i creim, que la Directiva actual hauria de reflexionar sobre aquest fet i començar a treballar perquè la propera temporada no tornem a quedar a la part baixa de la classificació. S'han de prendre decisions que treguin el Club del pou actual.
 

Un aficionat