Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2902


(delicatessen per al tiberi)

Dia 7 al capvespre és rebutjada la candidatura de Madrid per a la celebració dels Jocs Olímpics de l’any 2020, per un contuberni internacional. Dia 8 al matí, Barcelona-Pirineus es posiciona per a la celebració dels Jocs Olímpics d’hivern de l’any 2022. A les 14 hores del mateix dia 8, la plana major de l’Associació Cap Vermell, amb la màxima discreció  i a un lloc sense concretar, celebra un banquet. Una setmana abans, un destacat membre de la banda recorria els Pirineus amb la pelegrina excusa de contemplar paisatges. I un be negre! Acabam de saber que un membre de l’Associació fa uns dies es desplaçà fins al Mercadal (Menorca) per a adquirir delicatessen per al tiberi.

Coneixent la seqüència dels fets ja es veu que no pot esser casual. El lector mitjanament intel·ligent s’adona del motiu de la celebració, els fets canten per si sols, els delaten, i comprèn perfectament que l’Associació Cap Vermell ha anat teixint una xarxa t’interessos econòmics amb ramificacions i bifurcacions inextricables que l’han convertida en una edge found dedicada a l’especulació metafísica mundial, capaç de crear una bombolla que quan exploti deixarà la població de Capdepera a l’atur; el Pac del carrer Nou, tancat; les escoles, sense mestres i la festa de Sant Antoni, de copagament.

Alguna cosa s’ha de fer per aturar els peus a aquesta genteta. No sabem si la Guàrdia Civil, l’Agència Tributària, l’Associació de Premsa Forana o la Troika Comunitària, però algú ha d’investigar l’”Associació” abans que no sigui massa tard i ens estrangulin amb els seus tentacles, que, pel que veiem, arriben als Pirineus, al Coi, a les caves de Sant Sadurní d’Anoia i a l’Argentina.

Comissió d’afectats per la lectura de la revista Cap Vermell digital