Continuam instal·lats a la crisi i molts esperen que després de les eleccions alemanyes de setembre les coses canviïn, però no serà així...















Acabada d’estrenar la crisi, la pressió social i l’afany emprenedor, treball i finances, necessitat i cobdícia forçaren una situació permissiva, la tempesta perfecta que hagués pogut portar l’exalcalde Tolo Alzina a la presó. L’Hotel Son Moll, en obres per reforma, va col·lapsar parcialment el 16 de Desembre de 2008, quatre obrers van morir i altres quatre van quedar mal ferits. L’exalcalde fou acusat de prevaricació per no haver paralitzat l’obra, que mancava de llicència, l’expedient estava incomplet i pendent d’acomplir alguns dels tràmits preceptius. Mai hauria d’haver passat, però va passar; el Batle, per "excés de zel", en no haver estampat la seva signatura a un informe parcial i cedir a les coaccions, es va salvar d’anar a la garjola.

Continuam instal·lats a la crisi i molts esperen que després de les eleccions alemanyes de setembre les coses canviïn, però no serà així, es tracta d’una més de les il·lusions a què continuam recorrent. Espanya s’haurà de resignar a ser un país perifèric de serveis amb penetracions mafioses, negocis informals on tolerar comportaments asocials externalitzats per la metròpoli emissora. Són mals temps per a ser depositaris de la “sobirania popular”.

Sabien vostès que: si tots els expedients i traspassos d’activitat autoritzats pels polítics de l’Ajuntament de Capdepera haguessin de complir, fil per randa, amb totes les exigències administratives necessàries i l’Ajuntament de Capdepera no se saltàs els criteris de vigilància i compliment dels requisits de seguretat industrial, més de la meitat dels locals de pública concurrència de Cala Rajada estarien tancats.

El ‘Bild’ critica la decadència de Mallorca a un reportatge demolidor

Quan l’exigència només serveix per als altres, és despotisme.

No time to sing!

B.G.E.