Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 3661

Veient les seves declaracions, efectuades a una revista local, en què vostè contesta les preguntes que se li fan, a mi m’agradaria també fer-n’hi algunes, encara que no trobin resposta.







Benvolgut i estimat Sr. Fajardo i junta directiva del C.E.Escolar,

Vull deixar clar que no sóc soci d’aquest club, però per motius que no vull manifestar, ni vénen al cas, pag la fitxa d’un infant. En fi, coses de la vida.

Com a pare, m’agradaria que em digués què li costa un nin al club, perquè a nosaltres ens fan pagar 400 euros, quan a altres pobles, per exemple a Artà, en paguen 330. Per què se sanciona amb 50 euros més en cas de no poder pagar la quota mentre a altres pobles es donen més facilitats per a fer-hi front? Són vostès un banc? En els darrers anys, vostès només han  donat un xandall, una motxilla i la roba dels partits, i poca cosa més, mentre que a altres pobles donen més coses, inclús roba d’entrenament i de passeig, i jo em pregunt, com ho fan?

Vull continuar demanant-li per què vostè es basa només en rumors quan diu que l’altra candidatura que es presenta a les eleccions discriminarà els nins, romprà els equips, prescindirà dels serveis dels entrenadors actuals, farà desaparèixer la Preferent i l’equip de fèmines...  Jo em dic si no varen ser vostès els que l’any passat li digueren a un conegut entrenador actual del club: “Aquí tens 24 nins, escull els que vulguis, uns per a Futboll 11 i els altres per a Futbol 7”. No se li pot dir discriminació, també, a això? Record que després d’aquells fets hi hagué nins que se n’anaren a jugar a pobles veïns, no? Per què a uns nins se’ls deixa pujar a reforçar uns equips i a uns altres no? Com s’anomena, això? I ara em deman, si volen fer fora els entrenadors, on aniran a cercar almanco 12 entrenadors nous? No em surten els comptes, Sr. Fajardo.

Em deman, també, per què havent-hi pares de jugadors a la seva directiva, han permès, durant tot l’hivern, que els seus fills es dutxassin amb aigua freda – perdò, n’hi havia de calenta, però es torbava molt a arribar – i ningú s’hagi adonat que hi pot haver un problema de canonades. Són capaços, els nins, d’esperar que l’aigua arribi, 10 a 15 minuts? Han canviat aquest pares la seva decència, com a tals, per altres interessos? També li vull preguntar, segons he escoltat, pel fet que havent-hi dues nines menors d’edat  en el seu club, en nombroses ocasions han anat a dutxar-se a casa seva, en no disposar de vestuaris, fins al punt que inclús s’han hagut de canviar a la sala de les rentadores. Quin nom li dóna a això, Sr. Fajardo? Pertanyen aquestes nines a la seva estimada família de l’Escolar, com vostè pregona?

Per què procediren vostès a retirar les fitxes, un vespre abans del partit, als nins els familiars dels quals no havien abonat els doblers de les fitxes, i a més varen tenir la delicadesa de dir-ho a aquests mateixos nins davant dels seus companys, amb l’amença o recomanació de “DIGUES AL TEU PARE QUE POTS JUGAR FINS QUE NO PAGUI LA FITXA”. Els va ser difícil, supòs, contactar amb aquest pares...

I ara no són rumors. Per què hi ha carnets de soci del club en poder de gent dels pobles veïns? Té vostè, Sr. Fajardo, l’extracte de comptes de pagament d’aquests carnets (ja sap, per si algú li ho demana)? Per què, Sr. Fajardo, deixaren perdre la subvenció per a la construcció de la pista de Futbol 7, on hi ha el pàrquing, quan ja estava aprovada? No creu que lluitant una mica més potser avui estaria feta? Per què s’omple la boca dient el que han fet en aquests darrers anys? Segons crec, no han fet gaire, i a més, dic jo, els senyors de l’Ajuntament no han fet res? Sols els han retallat el pressupost a vostès. Però bé, com que vostè i la seva junta són tan vius, aviat trobaren la solució: me’n lleven 9.000, n’augment 75 a la fitxa, i de dau a dau i tir perquè em toca.  PER QUÈ ES QUEIXAVA VOSTÈ DEL QUE ELS REDUÏA L’AJUNTAMENT, PERÒ NO DEIA EL QUE ELS OFEREIX A CANVI, COM ARA BARS DE FESTES A COST ZERO, L’ESCOLETA DE FUTBOL, ETC? Per què, Sr. Fajardo, i no el vull cansar més, es va perdre el trofeu Ramon de ses Cuines, el sopar de Nadal, la medalleta i el regal de motivació als nins, la torrada de Sant Antoni...? Per què ni vostè ni cap dels seus gairebé mai aparegueren pels camps de futbol on els seus equips jugaven eliminatòries de campions de grup o de lliga? Per què no hi hagué mai una mica d’ànim ni als nins ni als seus entrenadors? Tot s’ha canviat per sopars per a la Preferent i massatges a spa. Alerta, no dic que no s’ho paguin ells, que  ningú me mal interpreti . Encara queden, per la Federació, trofeus sense recollir.

Per tot això i moltes coses més, Sr. Fajardo, no entenc com demana el vot per a les pròximes eleccions. Es presenta sense arguments i només intenta desprestigiar els altres per motius polítics. I, perdoni’m, Sr. Fajardo, però això és futbol i el practiquen nins com el seu. Ells no saben res de política, sols volen fer una cosa que els agrada. És igual guanyar o perdre, ells no tenen interessos. No sé qui integra l’altra candidatura, però segur que no són tots polítics ni tenen negocis o empreses, i se’ls deu un respecte, Sr. Fajardo.

VOLDRIA DEMANAR-LI TAMBÉ, SR. FAJARDO, QUÈ ENS OFEREIX PER PART DE LA SEVA CANDIDATURA? SI VOL UN MODEST CONSELL, DEIXI ESTAR LA CAMPANYA DE LA POR I DE L’ENGANY. AMB AQUESTS ARGUMENTS NO A NIRÀ ENLLOC. PERDONI SI EN ALGUN MOMENT LES MEVES PARAULES L’HAN POGUT OFENDRE. NO ERA LA MEVA INTENCIÓ. UNA SALUTACIÓ.

Un pare