Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 1797

"...per favor, vingui el qui vingui que faci les coses bé i sobre tot amb i per al futbol base gabellí.."
 

Ahir mateix (per fa uns dies) un servidor va conversar amigablement amb l’actual president del club, el senyor Antoni Fajardo qui, després d’alguns remors, ens confirmà una vegada més que deixarà el càrrec al final d’aquesta temporada.

Malgrat tot vaig poder comprovar que a  l’actual  directiva, segons em digué el Sr Fajardo, hi ha alguns membres que pensen seguir , donant certa continuïtat a les idees d’aquests darrers 8 anys de mandat. D’altres sembla que deixaran l’actual junta directiva.

Avui, després d’algunes converses, puc comunicar a tota l’afició verd i als socis que, “alguns remors si són certs”, també s’estan gestant altres projectes de directiva per part d’alguns aficionats gabellins que pretendran, entre tots, fer del club verd un club de referència del futbol base balear.

Veig amb bon ulls que hi hagi dos o tres projectes de directiva pel club verd (en unes setmanes espero poder desvetllar els candidat) però, jo crec que segurament hauran d’anar tots els projectes a votacions per part dels socis. Jo crec que això és bo pel club, per la varietat i la competència.

Com a aficionat verd  crec que, sincerament , sempre s’ha d’agrair tot el que s’ha fet, ja que estar en qualsevol directiva és difícil. Però, per favor, vingui el qui vingui que faci les coses bé i sobre tot amb i per al futbol base gabellí, ja que qualitat hi ha abastament

Menta