Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2657

El súmmum de l'assumpte és que crec que l'empresa "irresponsable" de la recepció de canals cobra diners dels contribuents per fer un treball que deixa molt que desitjar.


Esper que la propera vegada que el TIC es posi en contacte amb la ciutadania, sigui per a alguna cosa més que dir-nos que a l'hivern fa fred i a l'estiu calor.





...........................................

Vull agrair al departament de comunicació de l'Ajuntament de Capdepera i al TIC (no sé què és) per l'escrit sobre la TDT, en el qual ens informa del que ja sabem, per desgràcia, des de fa temps.

La llista de cadenes disponibles ja apareix en tots els televisors. El que li agradaria a la ciutadania d'aquest poble és més concreció i alguna cosa nova i esperançadora. La gent vol veure la televisió com es veu a la resta de l'illa, i res més.

Ens és igual si l'empresa "Pepito Pérez Comunicacions SA" s'encarrega que ens arribi, millor dit, no ens arribi el senyal. Voldríem una mica més de concreció pel que fa a les dates en què rebrem, en condicions acceptables, els mateixos canals que es reben a Palma. No obstant això, llegint entre línies, dedueixo que no serà amb aquest equip de govern.

El súmmum de l'assumpte és que crec que l'empresa "irresponsable" de la recepció de canals cobra diners dels contribuents per fer un treball que deixa molt que desitjar. No existeixen unes condicions mínimes segons les quals no s'ha d'abonar un cèntim en cas de deficiències repetides?

M'alegra saber que l'ajuntament manté un contacte constant amb l'empresa responsable del fet que no vegem bé la televisió. Però..., què volen dir? No ho entenc. Quan alguna cosa no funciona, es diu i s'arregla. No estem parlant de la prima de risc i els eurobons, estam parlant d'un aparell que funciona bé o funciona malament, aquí no hi entren les fluctuacions de la borsa. No tinc grans coneixements tècnics, però sé quan l'ordinador no arranca, i això significa que cal reparar-lo. I si està en garantia, també sé qui ho ha de pagar.

No, no accept un comunicat buit de contingut, en què un ajuntament defuig responsabilitats, i endossa les errades a un tercer. Fa anys que el poble de Capdepera reclama una solució molt concreta i simple: veure la televisió, únic divertiment gratuït en aquests temps de crisi.

Esper que la propera vegada que el TIC es posi en contacte amb la ciutadania, sigui per a alguna cosa més que dir-nos que a l'hivern fa fred i a l'estiu calor.

 

 

Paolo Zerbato Cano