CAP VERMELL LTD.

Quan a finals de 1982 va sortir al carrer el número 0 de la revista Cap Vermell, ningú es podia imaginar que amb el temps arribaria a ser una gran corporació multimèdia amb diversificació d’interessos per múltiples branques de l’economia globalitzada. Avui en dia, Cap Vermell s’ha convertit en una meta-organització que controla les posicions que en principi poguessin ser divergents per fer-les confluir a punts bàsics de rendibilitat sostinguda, subministrant notícies, programes d’educació, material psicològic i programes d’actuació conjunta per a consum humà.

La seva capacitat d’influència en el conjunt de potències financeres i intel·lectuals, és la més gran que el món hagi conegut mai.

Ara hem sabut que des del mes de maig tenien preparada una reunió per al dia 9 de juny. A les 16 hores, el ministre d’Economia espanyol demanava el rescat de la banca i a les 21 hores el grup es reuní discretament per analitzar la situació i brufar per l’èxit de l’operació. En aquesta mateixa sessió, es convocà una trobada per al diumenge dia 17 a fi d'escrutar els resultats de les eleccions gregues i organitzar les mesures financeres que se’n  desprenen.

El control sobre vides i hisendes és total. Estan involucrats en activitats de dubtosa eticitat i fora de balanç que no s’auditen i evadeixen imposts. Podem confirmar que un dels cap forts de l’organització  no assistí a la reunió del diumenge 17 perquè estava preparant un viatge a un país del llunyà Orient amb la intenció oculta de crear-hi una bombolla immobiliària i de projectar la construcció de 47 mesquites, 18 camps de golf, 14 hipòdroms i un nombre indeterminat de ports esportius.

 

 

En aquest darrer meeting decidiren fer una llagostada per a celebrar els 30 anys de nepotisme, que tindrà lloc a principis d’agost. Per tant, i en aquest aspecte, la població que té reclosos els estalvis a bancs, caixes i bankias  pot estar tranquil·la; no decidiran sobre la possibilitat d’instaurar un “corralito” fins després del menjarot, no fos cosa que no poguessin treure els doblers de l’entitat per a finançar-lo.

En una situació mundial cada vegada pitjor, han expandit la seva editorial, han construït un Centre Cap Vermell a Cala Rajada (Mallorca) i s’han posicionat a Canyamel  en el sector hoteler, convertint-se en un poder a la l’ombra d’un garrover.

U. P.