Imprimeix
Categoria: Un peu per aquesta foto
Vist: 1788

Festes passades, coques menjades

I el Nadal 2010 ja ha passat però hem trobat algunes  imatges curioses, que possiblement no passin d'anècdota , però que volem compartir.

Aquestes festes passades ens ha cridat l'atenció com ha lluit la plaça de l'Orient, amb el cstell il·luminat al fons.  O com  han decorat, els veïns, el carrer Baptista i el detall  de llata penjat a les seves façanes.
  


I parlant de decoració. Què hem direu d'aquests Pares Noels trepadors que mai no arriben a entrar a les cases?   No volem deixar de comentar  la vistositat i originalita de les carrosses dels Reis d'enguany.   Després de la festa de cap d'any l'esplanada davant el passeig marítim ( i a altres indrets del poble) hi quedaren les carcases dels cohets llançats per a donar la benvinguda al nou any.  De forma espontània se llançaren cohets i focs d'artifici particulars , i foren prou. De fet més d'un se pensà que havia estat l'Ajutnament qui havia organitzat uns focs artificials i no havia "avisat"
  Nadal ha passat i queden bon records com el cant  de la Sibil·la a les esglèsies de Cala Rajada i Capdepera,  el concert de Nadal de  les corals, el mercadet de Nadal a l'Orient o els regals musicals de Suso Rexach i  Joana Colom.
   El que dèiem al principi records inobidables per a afegir als bons moments amb la família i els amics, durant el passat Nadal 2010.