Imprimeix
Categoria: Un peu per aquesta foto
Vist: 2489
Vàrem ser convidats a veure el betlem que Núria i  Rodolfo  munten a ca seva, a Es Carregador, i la sorpresa va  ser majúscula...







Realment vàrem quedat molt sorpresos del magnífic muntatge que fa na Núria cada any. Val la pena veure'l amb temps perquè és ple d'escenes realitzades amb molta dedicació i paciència, que reprodueixen cases i ambients plenes de detalls. Evidentment  les fotografies no  capten tot el treball i les hores de realització, però us podeu fer una idea. Cada element, cada peça, cada casa esta feta manualment i formen un conjunt molt elaborat. Na Núria ens comentà que fa anys que empra les mateixes figures, però any rere any va incorporant elements decoratius i l'estructura del betlem.



És una tradició familiar que volen seguir fent, i que ofereixen als amics i veïns.  A més tècnicament té elements prou complexos com la llum a cada casa, l'aigua a fonts i la pròpia estructura del paisatge. Enguany ha hagut d'ocupar el garatge perquè a l'habitació on es feia ja ha quedat petita.



Nosaltres ens quedaren sorpresos pel tamany  i la qualitat de les escenes representades. De fet,  pensam que és el millor betlem particular que hem vist fins ara. Enhorabona, ànim i esperam tornar l'any vinent i poder gaudir d'aquesta petita joia nadalenca d'Es Carregador.