Imprimeix
Categoria: Un peu per aquesta foto
Vist: 2140
La recollida de fems a Capdepera sembla més desbordada que mai




Som en el mes de novembre. La pressió humana sobre el municipi no és com a l'estiu, però qualsevol ho diria. Aquestes imatges que us oferim mostren com es troba gairebé la totalitat del municipi: contenidors desbordats, bosses pel terra, bosses de fems a les cantonades, a les papereres, restes de botellot

Lamentem ser tan pesats, realment és un comentari que feim molt sovint, però Capdepera i Cala Rajada estan molt brutes. I sembla que ningú es decideix a prendre mesures serioses (com sembla que han fet alguns municipis). Resulta evident que no basten les freqüències de recollida, ni el servei de neteja dels carrers, n'hi ha molta gent incívica i/ desinformada, empreses que deixen els residus que han de reciclar per llei vora els contenidors... I el nou de servei de recollida (aquest que ens costarà un 30% més ) no arriba.



Deixadessa dels responsables? Incivisme? Manca de medis?  Manca de control? Multes als infractors? Per ventura tot plegat fa que aquest mes de novembre la sensació és que la recollida de fems del municipi sembli més desbordada que mai. 



No ens agrada mostrar la cara més lletja del nostre municipi, ja ens agradaria poder comentar el contrari, però de vegades sembla que anem cap enrere. 



I som conscients que no es tracta de fer més net, sinó embrutar menys.



Això és una selecció fotogràfica. Podeu creure que en tenim moltes més per publicar i han quedat a l'arxiu per no embafar.