Imprimeix
Categoria: Portalet
Vist: 2898


      I de la piscina, què? Idó molt bé, gràcies, encara és al seu lloc.
 
Pot semblar un inici absurd, però la sensació és que l’assumpte de la piscina es troba en un punt mort, sense visos de solució immediata.
Estam segurs que ningú té més ganes d’inaugurar-la que la regidora d’Esports. Però el cert i segur és que ja ha passat... quant de temps? (hem perdut el compte!), i la piscina roman tancada. El problema és saber fins quan es perllongarà el conflicte entre l’empresa adjudicatària i l’Ajuntament. I mentre, ningú no dóna explicacions al contribuents. Trobam a faltar un comunicat “oficial” explicant per què la piscina no es troba en funcionament. L’oposició tampoc no ha piulat gaire.

No posam en qüestió les raons d’uns i altres. No sabem els compromisos, contractes, acords o interessos que hi ha pel mig, ni la situació legal de la relació entre l’Ajuntament i l’empresa concessionària. No dubtam que es treballa per arribar a una solució, i que potser aquesta és difícil, però s’endarrereix tant que ja passa la mida. La impressió que tenen molts de veïns (potser equivocadament) és que s’ha badat i s’ha perdut molt de temps.

Tenim motius per sentir-nos defraudats. No parlam d’una inversió petita, sinó d’una de molt gran que, a més, té unes despeses de manteniment  per a unes instal·lacions que seran velles abans que siguin inaugurades.

Diuen que aviat hi haurà  noticies.

Sigui com sigui, poc o molt, haurem de continuar esperant