El regidor de l'equip de govern,
  Xavier Rodríguez Abril, plega










El Ple Extraordinari del passat dilluns dia 19 va ser qualsevol cosa menys d'extraordinari. L'ordre del dia no deixava lloc per a sorpreses ni per a emocions incontenibles:

I.- Ratificació de la necessitat de la urgència.
II.- Comunicació de la renuncia Regidor el Sr. Xavier Rodríguez Abril.

I així va anar. Es va votar la necessitat d'urgència d'aquesta convocatòria que comptà, com no podia ser d'altra manera, amb la ratificació de l'equip de govern i el rebuig de l'oposició.

Tot seguit es comunicà que el regidor Xavier Rodríguez Abril, per raons que no han quedat prou clares, però que tampoc vénen al cas. S'ha parlat d'estudis exigents i incompatibles amb la dedicació que demanda l'Ajuntament, i el batle va venir a dir que això era bo per al poble, ja que si hom no pot donar el millor de si mateix que val més que ho deixi.

L'oposició es va queixar que es convocàs un ple extraordinari per a un tema que es podria haver resolt en el ple ordinari de principi de gener, cosa que hauria evitat les despeses que suposa la convocatòria d'una sessió. I un detall si més no curiós: el regidor cessant, Rodríguez Abril, protagonista de la sessió... no hi assistí!

I res, que l'Ajuntament ara funciona amb un regidor menys, fins que s'hi pugui incorporar Antònia Caimari, que és la següent de la candidatura del PSOE. Carme Corraliza assumeix Cultura.