L'opinió dels nostres lectors, parlant de les festes d’Estiu .


                        


    Com no podia ser d’altra manera, l’enquesta del mes d’agost demanava la vostra opinió sobre les festes. Algunes preguntes eren sobre el programa i d’altres atenent al seu desenvolupament. S’ha de dir que poc hi va faltar per arribar a les 400 opinions. Espectacular.
    Les festes són com el mercat, cada un el conta  segons li va. I a la nostra enquesta quedaren reflectides tres percepcions:  d’una banda, amb devers un terç  de vots, la dels que les trobaren millors (aquesta opció guanyà per pocs vots); un altre terç aproximat trobà que eren iguals que anys anteriors; el darrer grup agombolava tot un seguit d’opinions diverses, més o manco complaents. Pocs, molts pocs, les consideraren pitjors que les de l’any anterior.
    Curiosa, molt curiosa, ha estat l’evolució del vot. Tot d’una votaren els qui trobaven que eren massa llargues i  calcades a les de l’any anterior (sols varia el cartell, dèiem). I mentre l’opinió que eren iguals va continuar consolidant-se com a majoritària, fins gairebé el final de les votacions, la crítica a la llargària va quedar estancada al voltant del 15%. Els darrers dies hi va haver una estirada de l’opció que resultà al final guanyadora, i que valora positivament els canvis introduïts.
    Nosaltres hem intentat oferir una visió el més fidel possible del que hem vist i viscut al llarg dels dies festius, fent un notable esforç per apropar la festa dia a dia. Creim que hem estat exhaustius tant pel que fa a les convocatòries dels distints actes, com en els comentaris rebuts per e-mail  i, com no, amb la crònica diària.
    I no podem acabar sense la clàssica dita “festes passades, coques menjades”. Ara tenim les festes de l’hivern per endavant. Vos convidam a gaudir-les.