Més de 1.000 persones han participat a les votacions


                        

Finalment la nova plaça de Cala Rajada es dirà Plaça del Carme, un nom molt calarajader. Així ho ha decidit una gran majoria de les persones que han participat a les votacions organitzades per l'Ajuntament. Concretament l'opció guanyadora ha obtingut el 70 % dels vots. 

1.091 persones han participat a les votacions, una xifra que es pot considerar molt positiva, atès que només hi ha hagut una setmana per votar. Més enllà de les preferències personals de cada resident, algunes de les quals no formaven part de les alternatives proposades, el cert és que la gent ha demostrat un gran interès en donar la seva opinió. 

Dels 1091 vots, 756 s'han depositat a través de la web municipal, 244 corresponen als alumnes de l'institut i 91 s'han recollit presencialment. Plaça del Carme ha obtingut 765 vots (70 %), plaça de la Mediterrània 298 vots (27,3 %) i plaça dels estiuejants n'ha tengut 24 (2,2 %). 

Tenim plaça nova, la plaça del Carme. Ara només falta cuidar-la i fer-la un poc més verda. Aquesta sembla que és la intenció dels governants locals. Esperarem esdeveniments.