Dos toms de l’expedient judicial havien desaparegut.


Imatge Última Hora (29-9_2023)


Diario de Mallorca i Última Hora publicaven (29 setembre 2023) l’ajornament del judici contra l’ex-inspector de la Policia Local de Capdepera per assetjament un agent, uns fets que presumptament van passar l’any 2006 segons les conclusions de la Fiscalia. Sempre segons les informacions  l’acusació és pel delicte de coaccions i podria suposar dos anys i tres mesos de presó, que és el que demana la Fiscalia.

Les informacions publicades comenten els motius de la demanda incloses en l’escrit de conclusions provisionals.

Després de devers 16 anys transcorreguts (entre els fets i la data del judici) resulta que “el tribunal ha acordat suspendre la vista fins gener de 2025” ja que fa uns dies es va “descobrir que els dos toms de l’expedient judicial havien desaparegut”. Així que el tribunal ha demanat a les parts que aportin el material que disposin per reconstruir el procediment  poder celebrar el judici”.

De la noticia ens resulta sorprenent el temps transcorregut per celebrar el judici oral i el fet que l’expedient judicial hagi desaparegut.

Per ampliar la informació i accedir directament a la noticia:

https://www.diariodemallorca.es/sucesos/sucesos-mallorca/2023/09/28/suspendido-juicio-acoso-laboral-policia-92660643.html