I encara vesa l'aigua sobre el parquet.

clicau damunt la imatge per ampliar-la i contar el poals amb més comoditat.


Aquestes són fotos del divendres horabaixa. A Cala Rajada han caigut 30 l/m2. A Capdepera, i a la zona del poliesportiu, molt manco. Així com veiem aquest panorama la indignació aumenta. Fa tres dies, la carta d'una lectora ja ens avisava fent la reconya del lema del PSOE. Aquests són els fets? Aquest és el futur que ens espera? De debò que això ho feis per a nosaltres? Llavors, la lectora contà 33 poals. Avui, com a casualitat numérica, just el doble, 66. Seixanta-sis!!!!



Un parquet nou fet malbé. I cap responsable que surti a donar la cara. Ni de El Pi, ni del PSOE. Ni Marga Rico, ni Rafel Fernández. Cal una explicació. A principis d'abril publicarem un article sobre les goteres al Poliesportiu. Llavors deiem que amb el despreniment de la coberta del poliesportiu (22 de febrer) van quedar molts de forats a la teulada i que en cas de pluja podien filtrar aigua a l’interior i fer malbé el nou trespol de la pista esportiva. Llavors amb les pluges del l'1 d’abril, se van produir goteres i davant el perill de que poguessin afectar el parquet, es van eixugar les zones banyades i se van posar poals per recollir l’aigua que es pogués filtrar per les teulades.

L'article de dia 4 d'abril acaba amb unes declaracions de la regidora d’Esports, ens comentà: "que s’està tramitant per via d’urgència la contractació d’una empresa per localitzar per on entra l’aigua i poder adobar la teulada. Mentre esperen que no hi hagi episodis de pluja intensos, mentre es contractin i s’executin les obres. La preocupació  és que no es faci malbé el nou parquet de la pista esportiva".

La pregunta és: Què s'ha fet aquests tres darrers mesos? És a això al que es referia el batle quan deia que els esports per a ell era un tema d'Estat? 

L'oposició hauria de demanar no sols dimissions (tot i que estiguin en funcions) sino responsabilitats civils personals als qui per obra o omissió són els causants d'aquest desastre. 



Estaria bé que afegissin els dos partits responsables aquestes imatges als vídeos de campanya i que en el cas del PSOE mostrassin les instal·lacions a la presidenta del Govern i a la del Consell. A veure què hi diuen.



I tant de bo que ha plogut poc aquesta primavera.



I a tot això els usuaris sense poder emprar les instal·lacions. Quina vergonya!