Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 877

 

Cala Mesquida, com altres nuclis del municipi, necessita el que se diu popularment “ma de metge”. Unes lectores que tresquen sovint pel seus voltants ens han remès algunes imatges de l’escala que baixa des de l’aparcament fins la platja. Les baranes que les protegeixen es troben en mal estat amb trams caiguts o romputs .

A principi del mes de març una altre lector ja va remetre unes imatges i sembla que l’espai segueix deteriorant-se. Així  que insistim als responsables del manteniment la necessitar d’adobar-lo.

Un altre element en mal estat és la passarel·la que travessa les dunes. Un interessant solució  per evitar el deteriorament del sistema dunar que, ara per ara, és intransitable.  Ens han comentat que les autoritats locals i l’Associació Hotelera han fet gestions per reclamar que s’adobi el més aviat possible, donat que la temporada d’estiu pràcticament ha començat i és un itinerari (Cala Mesquida- coll de Marina – l’Agulla) molt emprat.



Així com passa el temps el deteriorament és major.

La zona del ranxo de sa Mesquida ha estat desmuntat. Com podeu veure a les primeres imatges (preses pel març 2023) se va produir l’esbucament de la caseta.



Avui per avui s’han enretirar els enderrocs i ha quedat una gran esplanada.

Malgrat tot, queden moltes restes pel bosc que s’han d’enretirar per tornar a recuperar l'estat natural de la zona.







Entre d'elles electrodomèstics i restes de teulades d'uralita.



Esperem que els responsables es posin les piles i s'adobin els elements romputs, se netegi el bosc i s'enretirin els trastos.