Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 966


Diumenge, dia 1 de maig, va tenir lloc la presentació de la candidatura del Partit Popular de Capdepera a la batlia, encapçalada per na Mireia Ferrer. Davant un nombrós públic que omplia la zona del bar del Centre Cap Vermell, la jove candidata va presentar la candidatura que lidera per a "dur el canvi” en les eleccions del pròxim 28 de maig.
 

En Joan Sard va ser l’encarregat de presentar l’acte en absència del president Miquel Riera (arribà tard per incidències de transport aeri), i tot d’una passà a presentar la candidatura. Una candidatura molt renovada amb candidats amb experiència i un bon nombre de joves.

Acte seguit va prendre la paraula la candidata que durant la presentació, va assumir “el compromís i el lideratge per a dur a terme una labor de treball, il·lusió, responsabilitat i bona gestió”. Després de donar les gràcies als regidors de l’actual legislatura, qualificà la seva candidatura com a “fresca”, ja que donarà aire fresc al govern municipal.  A més, va assenyalar que “el projecte del Partit Popular és el que necessita Capdepera, Cala Rajada, Canyamel, Font de sa Cala i Cala Mesquida”.
 

Acte seguit va parlar en Llorenç Galmès, candidat del Partit Popular al Consell de Mallorca. En el seu discurs, va indicar algunes de les propostes que duen al programa com ara la baixada dels imposts, la defensa de la propietat privada, la defensa del turisme, mesures per pal·liar la falta d’habitatges, combatre l’ocupació d’habitatges, millores de carreteres, etc... 



En acabar els discursos s’oferí un refrigeri als assistents.