Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 719



Conscient dels valors ambientals de les platges i la seva importància en els àmbits econòmics, socials i culturals del municipi, l'Ajuntament de Capdepera ha renovat el guardó nacional "Bandera Ecoplayas".

Aquest distintiu reconeix les bones pràctiques i la millora contínua a les platges, atenent els múltiples factors i interessos que hi conflueixen. Així, el consistori municipal va iniciar la seva implantació l'any 2017 a la platja de Son Moll, per després ampliar el seu abast a Cala Mesquida l'any 2018 i a Cala Agulla el 2022.
Aquest any 2023, també s'hi ha incorporat la platja de Canyamel, aconseguint així un total de quatre zones de bany de Capdepera compten amb aquest reconeixement ambiental.



La hissada de la bandera va tenir lloc aquest dimecres 3 de maig a Cala Agulla i a l'acte hi varen assistir tant representants de l'administració municipal com entitats privades relacionades amb les platges de Capdepera.

La regidora de Medi Ambient, Carmen Corraliza ha assenyalat la importància de tota la feina feta fins ara per mantenir la nostra costa, i la necessitat de cara al futur del turisme sostenible i mediambiental al nostre municipi, i el compromís de continuar treballant amb aquesta línia.

D'aquesta manera, Capdepera es posiciona com uns dels municipis d'Espanya amb més distintius de qualitat ambiental per a les seves platges.