Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1091

"Som un grup de persones amb empenta que estimam Capdepera i volem fer del nostre poble un lloc millor on viure"


Dimarts, 25 d’abril, va tenir lloc la presentació de la candidatura d’El Pi a la batlia de Capdepera, encapçalada per Tomeu Moll.  La presentació va tenir lloc a la sala polivalent del Teatre de Capdepera que s’omplí de públic.

Després de les paraules de benvinguda, Mateu Melis explicà la integració d’Es Grup en el Pi i valorà la feina de la regidora Margalida Rico com a regidora d’Esports. Reivindicant el seu partit com el únic que pot governar amb l’esquerra i la dreta.

A l’acte també participaren na Magdalena Vives, candidata al Consell de Mallorca, Josep Melià candidat al Parlament  i el president del Pi, l’artanenc Tolo Gili.

El candidat a la batlia, Tomeu Moll, va presentar un per un el seu equip, que qualificà de jove i implicat.



En el seu discurs  comentà que “El Pi de Capdepera venim a presentar-nos fora una etiqueta, lluny dels extremismes, fora estar encasellats i sobretot fora manies. No som el partit que millor xerra, ni el que millor vesteix, ni el més gros ni amb més diners o amb més història, però tampoc venim a vendre fum. No les mos donam de "progres", ho som i ho demostram. Respectam a qui pensa com nosaltres i a qui pensa diferent, ja que un batle o batlessa governa per a tothom. Avui en dia som l'únic partit que té democràcia dins la seva llista... Aquí no hi ha líders, hi ha un equip de persones i aquestes persones (jo inclòs), som #PersonesComTu.”
 

Del seu projecte comentà “A partir del 28/05 serà un nou inici, convertirem Capdepera en el municipi referent del Llevant. Un referent de benestar, un referent de neteja urbana, un referent d'infraestructura i transport... durem l'aerobús, crearem una nova brigada que millorarà la neteja, crearem pàrquing, farem l'ajuntament nou on hi ha el vell amb un pàrquing per a residents (sabem que du molta feina, però no és que no es pugui fer) i gràcies a la creació de pàrquing "peatonalitzarem" els nuclis urbans del municipi”.
 

Acabà la seva intervenció aclarint “ No ho dubteu... Som la millor opció d'aquest municipi, nosaltres el Pi proposam per les illes, però, sempre en primer lloc, El Pi proposa per Capdepera”.