Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 668



Recordareu que, entre els efectes de la tempesta Juliette, s'hi trobava el despreniment de la coberta del poliesportiu "Es Figueral". En un primer moment va caure un aiguavés (el del carrer Mossèn Antoni Maria Alcover) i pocs dies després es va haver de llevar l’altre perquè també amenaçava caure.

Amb el despreniment van quedar molts de forats a la teulada que en cas de pluja podien filtrar aigua a l’interior i fer malbé el nou trespol de la pista esportiva. L’aigua que s’havia filtrar se va eixugar i se va procedir a tapar els forats.

Amb les pluges del passat dissabte, 1 d’abril, se van produir goteres i davant el perill de que poguessin afectar el parquet, es van eixugar les zones banyades i se van posar poals per recollir l’aigua que es pogués filtrar per les teulades.

La regidora d’Esports, ens ha comentat que s’està tramitant per via d’urgència la contractació d’una empresa per localitzar per on entra l’aigua i poder adobar la teulada. Mentre esperen que no hi hagi episodis de pluja intensos, mentre es contractin i s’executin les obres. La preocupació  és que no es faci malbé el nou parquet de la pista esportiva.