Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 656



Capdepera rep un Fam Trip organitzat pel Consell de Mallorca per mostrar les seves rutes senderistes a un grup de treballadors i treballadores d'agències de viatges escandinaves.

El municipi de Capdepera ha rebut amb entusiasme un grup de visitants escandinaus que han vingut a conèixer les seves rutes senderistes. Aquesta visita ha sigut organitzada pel Consell de Mallorca amb l'objectiu de promocionar els atractius turístics del municipi i mostrar als visitants de primera mà les rutes senderistes que Capdepera ofereix.



El grup està compost per professionals del turisme procedents de diferents àrees escandinaves com Noruega, Suècia, Islàndia i Finlàndia, que han mostrat un gran interès per conèixer el patrimoni natural, històric i cultural de Capdepera. Els visitants han estat acompanyats per la presidenta de l'Associació Hotelera de Capdepera, Maria Antònia Moll i per un guia turístic, que els han explicat les característiques de cada ruta i els han mostrat les vistes més espectaculars de la zona.


La regidora de Turisme de Capdepera, Mònica Viejo, ha destacat la importància de promocionar les rutes senderistes de Capdepera, com s'ha anat fent a diferents fires turístiques i altres atractius turístics del municipi per atraure visitants de tot el món i promoure el turisme sostenible. A més, ha afegit que el Fam Trip ha estat una oportunitat única per establir relacions amb agències de viatge i turoperadors escandinaus, amb la finalitat de continuar promocionant el municipi a escala internacional.