Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 532


Divendres, 31 de març, a la Plaça dels Pins se va organitzat la “Festa de mobilitat sostenible”, en la que se va poder practicar amb un simulador de cotxes elèctrics, fent un ecorallye virtual per Mallorca, muntar amb patinets elèctrics i veure l’arribada dels cotxes participant en l’EcoRallye, així com presenciar l’inici de la primera etapa nocturna. 




L’ajuntament de Capdepera participà a l'EcoRallye Mallorca 2023 amb el pilot de Cala Rajada, Jonathan Garcia del Toro,  acompanyat pel copilot, Julià Frau Martorell.





A Cala Rajada l’EMallorca Experience Week va comptar amb la presencia del periodista Juan Francisco Calero.



Per cert els guanyadors de les diferents categories de l'Eco Rallye Mallorca 2023 han estat José Manuel Pérez y Javier Herrera; Alberto Ruiz y Ana Estebán y Carlos Sergnese y Laura Bermúdez.



D'altra banda al facebook de l'Ajuntment s'informa que el batle de Capdepera, Rafel Fernández participà en la taula redona "Ayudar a reducir la huella del turismo" de la eMallorca Experience Week juntament amb Bartomeu Cifre, tinent de batle de Pollença, Guillem Mercadal, director comercial d'Hotels Viva i Carmelo J. León, director de la Càtedra UNESCO de turisme i desenvolupament econòmic Sostenible de l'Universidad de Las Palmas de Gran Canaria.