Des de dia 28 de febrer no s'han adobat tots els desperfectes...


La tempesta Juliette va provocar nombrosos desperfectes en Capdepera, especialment en l'arbrat de Cala Rajada i a Cala Gat. Amb una actuació prou ràpida se van llevar molt de pins que dificultaven el trànsit o suposaven un perill, primer del casc urbà i després dels camins. Dies després se van llevar altres arbres amb perill de caure, tant de la via púlblica com solars particulars. Encara en queden, però la feina ha estat important. Les restes dels arbres caiguts i les destrosses que han provocat,encara resten pendents de reparar. Parlem de voravies, murs, zones verdes... 
 








Dissortadament no s’ha estat tan eficaç l’adob d’altres desperfectes. Per exemple el forat que hi ha al carrer l’Agulla (recentment remodelat), que es va fer per adobar una canonada. Idò des de fa un més és oberta amb una bona escampadissa de terra al voltant. Si la feina amb la canonada esta feta, perquè no se tanca el “forat”?  Alguns veïns s’han queixat per l’estat del carrer i la tardança en recuperar la normalitat, i més quan s’apropa l’inici de temporada.





Un altre punt on cal actuar amb celeritat és al passeig de Cala Gat. A principis de febrer una llevantada va llevar una sèrie de fioles. Des de llavors, les fioles arrencades per la mar es troben a la vorera del mur.
Què esperen per tornar-los a fitxar, que es rompin, com ha passat altres vegades?
Recordem que l’Ajuntament va assumir el manteniment dels passeigs (zona dins el límit de domini marítim-terrestre) i és responsabilitat seva mantenir el passeig en bon estat. 
I no és la primera vegada que ho comentem (http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/placa-del-sitjar/31378-efectes-del-temporal-de-febrer-al-passeig-de-cala-gat)

Si ens resultà sorprenent que amb la primera llevantada “botessin” les fioles d’una obra recent, també ho és la deixadesa per adobar-les. Més aviat resulta vergonyós! 





I el forat del carrer Sant Andreu també continua igual que fa un mes....



Ai, aquest maleït manteniment!