L'Ajuntament de Capdepra i l'Associació hotelera de Capdepera particien en la fira de turisme B-Travel 2023 de Barcelona


 
L'Ajuntament de Capdepera, juntament amb l'Associació Hotelera de Capdepera participen aquest cap de setmana en la fira de turisme B-Travel de Barcelona amb l'objectiu de continuar promocionant el turisme del nostre municipi i donar a conèixer les seves principals atraccions.

Mònica Viejo, regidora de turisme: "La fira B-Travel és una oportunitat per mostrar al món tot el que Capdepera té per oferir, donant importància a les nostres platges, a la cultura i l'oci nocturn, la gran oferta gastronòmica de qualitat, al turisme familiar, al turisme d'esports i senderisme i a les instal·lacions esportives que poden trobar a Capdepera.



Durant la fira l'estant de VISIT CAPDEPERA oferirà informació turística del turisme plural que ofereix Capdepera on la sostenibilitat, la natura, la cultura i la gastronomia del nostre municipi són els principals atractius del nostre destí turístic.

A més, els visitants podran informar-se sobre les activitats tradicionals, culturals i esportives que es realitzen a la nostra localitat, així com sobre les rutes turístiques més interessants. També es promocionarà la nostra oferta hotelera i d'allotjament perquè els visitants tinguin una estada agradable i còmoda.

L'ajuntament i l'Associació Hotelera de Capdepera són conscients de la importància del turisme per al desenvolupament econòmic de la nostra localitat, i per això treballem conjuntament per promocionar la nostra oferta turística i atraure nous visitants.