La Creu Roja atén 345 persones a Capdepera




Durant el 2022, l’Organització humanitària al municipi ha atès a 345 persones i s’han realitzat prop de 2.707 intervencions gràcies a la solidaritat de 357 socis/es i l’ajuda desinteressa de més de 36 persones voluntàries

Per a continuar fent front a la crisi actual, la Creu Roja a Capdepera ha posat en marxa la campanya EnZona per a la captació de nous socis/es col·laboradors que amb les seves aportacions permetin seguir donant suport a les llars més vulnerables.

La Creu Roja ha atès un total de 345 persones a Capdepera, Artà i Son Servera durant el 2022, una xifra que reflecteix l'esforç de l'organització per contribuir a donar resposta a les mancances de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat en aquests municipis.

A causa de les darreres conseqüències de la pandèmia, el conflicte a Ucraïna, i l’increment sostingut dels preus de béns i serveis bàsics, la Creu Roja ha intensificat la seva activitat per cobrir les seves necessitats bàsiques de la població en risc d’exclusió.

Entre els programes que es duen a terme a Capdepera, l’organització humanitària se centra en l’atenció a gent gran i amb discapacitat, àrea que ha atès 224 persones ateses, el programa d’atenció a persones en situació d’extrema vulnerabilitat amb la cobertura de necessitats bàsiques ha ajudat a 129 persones: 67 entregues d’aliments, 16 entregues de material escolar, 6 entregues de productes d’higiene personal, 7 entregues de productes sanitaris i 87 ajudes econòmiques per a la cobertura de necessitats bàsiques. Per altra banda, els programes d’intervenció i inclusió social amb infància han atès 21 persones i els programes de promoció d’hàbits saludables, han beneficiat a 89 persones amb problemes de salut.

Tota aquesta activitat és possible a Capdepera gràcies a 36 persones voluntàries que, entre totes elles, han dedicat més de 578 hores del seu temps a ajudar, de manera desinteressada, a les persones que més ho necessiten. La labor humanitària de Creu Roja és possible també gràcies a les persones sòcies de l'organització que ja superen les 357 persones.

Necessitam 15 persones sòcies noves per a la campanya EnZona

Per a continuar fent front a la crisi actual, la Creu Roja a Capdepera ha posat en marxa la campanya EnZona amb l’objectiu d’aconseguir 15 nous socis/es, col·laboradors/es i/o donants que els permeti seguir donant suport a les llars més vulnerables del municipi i continuar prestant ajuda a través de la seva activitat solidària.

Totes aquelles persones que estiguin interessades en col·laborar poden dirigir-se a la seu de la Creu Roja a Capdepera, ubicada al carrer Hernán Cortés, 30 de Cala Rajada o telefonant al 871 203 166

Capdepera, 08 de març de 2023.