Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 607



Dijous, 23 de febrer, va tenir lloc en el local del Club Sol Naixent una xerrada a càrrec de una psicòloga de l’IMAS, concretament de l’equip de vellesa i família, sota el títol de “Teixint demà”.

Una quarantena de socis i sòcies del club van assistir i participar de la xerrada al voltant de la necessitat de preparar el futur,  incidint en quatre aspectes bàsics.

Prèviament va comentar, com a introducció, les característiques bàsiques de les etapes de la vida de les persones, fent especial esment en la darrera etapa, en la que ens trobàvem gairebé tots els assistent.

L’etapa adulta sènior, es troba molt condicionada per la jubilació i tots els canvis de comporta, com ara la gestió del temps (parlà de rutines, de programació mínima del nostre temps, d’aprendre a dir no o  deixar temps pel nostre gaudi, etc...); de la solitud o aïllament; de la necessitat d’un envelliment actiu (triar activitats que ens agradin,  participar en el programa de memòria...); i comptar amb una xarxa de suport social i comunitària.

Acabada la xerrada, hi hagué un torn de preguntes, aclariments i aportacions molt interessants.