L'Ajuntament de Capdepera i l'Associació Hotelera de Capdepera s'uneixen per donar a conèixer el municipi de Capdepera a la fira de turisme de FREEMUNICH





Aquesta col·laboració té com a objectiu promoure la riquesa cultural i natural de la zona per tal d'atraure turistes internacionals.








La fira de turisme de Munich és un dels esdeveniments més importants del sector turístic dins l'àmbit del senderisme i esport a l'aire lliure, i és una oportunitat única per promocionar el nostre municipi que disposa d'una gran varietat de rutes senderistes amb les quals els visitants podran gaudir de la natura i els paisatges de Capdepera. Amb la participació conjunta de l'Ajuntament i l'Associació Hotelera de Capdepera, continuam mostrant tots els atractius que ofereix la nostra destinació i, així, consolidar el nostre posicionament com a destí turístic de primer nivell.



El municipi de Capdepera disposa d'un patrimoni històric i cultural únic, amb el castell medieval, el Claper dels Gegants i altres monuments que reflecteixen la riquesa del nostre passat. A més, les platges i les cales del nostre municipi són un autèntic paradís per als amants de la natura, els esports a l'aire lliure i el senderisme.



Per tots aquests motius, l'Ajuntament de Capdepera i l'Associació Hotelera de Capdepera treballen de forma coordinada per promocionar el nostre municipi i captar nous visitants. La fira de turisme de Munich és una oportunitat única per mostrar al món tot el que Capdepera pot oferir.