Molt de vent i poques pluges



Coincidint amb les festes de Sant Antoni, la borrasca "Fien" va passar per Mallorca amb forts vents que han provocat danys a diversos indrets de l'illa. El vent de Ponent ha afectat més als municipis de l'oest de l'illa, entre d'ells Palma.

A la serra les ràfegues de vent han superat els 100km/h. Les pluges han estat més aviat escasses, malgrat tot dia 18 de gener va comparèixer la veu als puig de Tramuntana. Aquesta borrasca farà capgirar aquest hivern primaveral, i les temperatures baixaran.

En el nostre municipi no se van registrar gaire destrosses importants. Una palmera de la rodona del camp de futbol, a l'autovia Joan Carles I, va caure.



Alguns terrasses també sofriren desprectes.






A Capdepera dia 16 vam enregistrar una temperatura màxima de 18ºC i una mínima de 9,8ºC, amb ràfegues de vent de 51 km/h (mitjana de vent de 21 km/h). No s’enregistraren precipitacions.

Dia 17 de gener, dia de Sant Antoni,  vam registrar de les temperatures més altes de les Illes Balears amb 20ºC de màxima (a les 14:10 hores) i 12,6 de mínima (a les 23,10 hores). pel que fa al vent ser van enregistrar ràfegues de 62 km/h, i una mitjana de de 19 km/h. Se van enregistrar precipitacions de 1,3 mm, un breu ruixat durant les beneïdes de Sant Antoni.