Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 717



La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, va presidir l'acte de lliurament de 81 distincions, felicitacions públiques i segells de qualitat a policies locals i tècnics de les Illes Balears, en reconeixement de la seva tasca en l'àmbit de la seguretat dels ciutadans.

Durant l'acte es van lliurar 15 distincions de la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Verd; 17 distincions de la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Blanc per 30 anys de servei; 29 felicitacions públiques per llarga trajectòria al servei de l'educació viària i, per acabar, 20 segells de qualitat professional del Programa de Policia Tutor.

Durant l'acte es va aprofitar per donar compte de les memòries d'activitats tant del Programa de Policia Tutor de les Illes Balears (curs 2021-2022), com d'Educació Viària de les Illes Balears (curs 2021-2022), que va anar a càrrec del director de l'Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears, Vicenç Martorell.

Volem aprofitar per donar l'enhorabona al nostre policia tutor i a tot l'equip de policia local de Capdepera.

Parlant de la Policia local, ens congratulam que fa uns dies es va produir el nomenament d'un Policia Local com a funcionari de carrera. Enhorabona!