Detingut el responsable d'un dels locals per tràfic de drogues i possessió d'armes prohibides.


La Guàrdia Civil en el transcurs de diverses inspeccions en locals d'oci nocturn, el passat cap de setmana en la zona del Llevant mallorquí, ha detingut al propietari d'un d'ells com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues i estar en possessió d'armes prohibides.

Els dispositius van ser organitzats a fi de combatre el tràfic de substàncies estupefaents tant en via pública, com en llocs d'oci nocturn (pubs i discoteques). A més, es va posar l'accent en la cerca d'armes i altres objectes susceptibles de ser utilitzats per a agressions, amb l'objectiu d'augmentar la seguretat en aquests llocs, sobretot en horari nocturn.



El resultat final d'aquests operatius va ser la detenció del propietari d'un establiment d'oci per un suposat delicte contra la salut pública. A aquesta persona, els guàrdies civils li van intervenir diferents substàncies (cocaïna, heroïna i haixix) que superaven les quantitats màximes establertes per a consum propi.

A més, durant el registre de l'establiment, els agents van trobar diferents tipus d'armes com a defenses extensibles, 'munchacos', esprais pebre no homologats pel Ministeri de Sanitat i bats de beisbol. Entre elles, algunes es troben catalogades com a ''armes prohibides'' pel Reglament d'Armes.