El Cap de Setmana del Peix Fresc va omplir el moll de Cala Rajada durant els tres dies d'activitats i actes



Nota de premsa:

EL CAP DE SETMANA DEL PEIX FRESC DE CALA RAJADA VA OMPLIR EL MOLL DE CALA RAJADA DURANT ELS TRES DIES D'ACTIVITATS I ACTES.

L'Ajuntament de Capdepera vol agrair a totes les persones que visitaren el nostre municipi durant aquest cap de setmana per gaudir de la Fira de la Llampuga.

La nit de tapes del divendres i el concurs culinari van donar el sus de sortida amb gran afluència de públic al moll de Cala Rajada que pogué gaudir de l'oferta gastronòmica de les setze paradetes instal·lades i que acabà el vespre amb música en directe.

El dissabte tingué lloc la revetlla marinera amb música, la tradicional paella dels mariners i el dolç aportat per les parròquies de Capdepera i Cala Rajada.

Per acabar el cap de setmana, el diumenge tornà a cobrar importància el sector restaurador del municipi, amb vint-i-una paradetes que havien cuinat un total de 1600 kg de llampuga amb diferents receptes. El diumenge prop de 8.000 persones visitaren la fira i es van servir més de 15.000 racions de les diferents interpretacions que cada cuiner havia realitzat per a l'edició d'enguany d'aquesta mostra gastronòmica.

Rafel Fernández, Batle de Capdepera ha volgut agrair a tota l'organització i també a les persones i professionals que han estat realitzant alguna labor per fer que aquesta denovena edició de la fira gastronòmica de la llampuga de Cala Rajada hagi estat un èxit. I valora molt positivament la importància que té per al nostre municipi una fira com aquesta, que aconsegueix donar a conèixer el nostre municipi, donar valor al sector pesquer, la restauració i tambéa  tota l'oferta complementària que hi ha a Capdepera.

Carmen Corraliza, regidora de Fires i Festes i Seguretat Ciutadana s'ha mostrat molt satisfeta per la bona resposta que ha tingut la fira de la llampuga. Personalment, ha volgut fer un especial agraïment a la Confraria de Pescadors, l'Associació Hotelera de Capdepera, l'Associació de bars nocturns i personal de taquilles, els restaurants i establiments participants, Policia Local, Serveis Municipals, Brigada, Electricistes, Neteja, Neteja Viària, Sanitaris, Vigilància Privada, l'Autoritat portuària, l'equip de Protecció Civil de Capdepera, i a totes les persones que col·laboren o ajuden durant els dies de la mostra, per tota la feina i l'esforç realitzat.