Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 895

 

En el marc de les festes de Sant Bartomeu,  el club Ca Nostra organitzà el lliurament d’una placa als socis i sòcies nascudes en els anys 1932, 1933 i 1934.

Enguany s’han lliurat als nascuts en aquestes tres anys perquè degut a la pandèmia de la COVID, aquesta celebració no s’havia duta a terme els darrers dos anys.

Primerament el president del Club va donar la benvinguda als homenejats, a les seves famílies i als socis presents.

Després va parlar el batle de Capdepera, tot recordant que la gent gran ha estat la més afectada per la pandèmia i donant benvinguda a la nova normalitat.

Acte seguit se va passar al lliurament de les plaques a les persones homenejades

Nascudes l’any 1932

- Catalina Ferrer Amorós

- Margalida Flaquer Siquier

- Francisca Terrassa  Melis


 




Nascudes l’any 1933

- Carmen Gamero Garrido

- Catalina Muntaner Massanet

- Magdalena Nebot Vaquer

- Carmen Rivero González


 


Nascudes l’any 1934

- Eloisa Cano Cobo

- Joan Terrassa Melis

- Antònia Garau Sureda      






A l’acte no van poder assistir per diversos motius na Catalina Muntaner, na Carmen Rivero i n’Antònia Garau. A totes tres se’l farà arribar al seva placa commemorativa.

Una dada curiosa dels deu homenejats nou són dones i un sol home. Na Nebot va voler dir unes paraules d'agraïement i d'elogi al poble Capdepera

L’acte acabà amb un breu concert de la Coral Gabellina, que començà amb l’himne del Club (fet per na Joana Colom)  i continuà amb  “El último vals” i “Havanera de Cádiz”.



Un equip de IB3 televisió va connectar directament al programa "5 dies", comentant l'acte i entrevistant algunes protagonistes.

Tots plegats van compartir un berenar a la plaça de la Constitució, tancada per la celebració de l’acte, i una estona de agradable companyonia.

















Molts d’anys a tots!