Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 719
L'Ajuntament de Capdepera continua amb la campanya per la protecció contra incendis a la zona de Costa de Canyamel 


 

L'Ajuntament de Capdepera després del simulacre d'incendi forestal que es va realitzar el passat mes de juny ha realitzat les tasques de senyalització per indicar la zona d'alt risc d'incendi a la urbanització de Costa de Canyamel i les rutes d'evacuació i sortida en cas d'emergència.

Totes aquestes accions s'inclouen dins el pla municipal de prevenció d'incendis forestals que s'inicia amb una campanya de mesures de prevenció dels incendis forestals que poden afectar els habitatges i va acompanyada de la guia que l'Ajuntament i la Conselleria de transició energètica ha realitzat.




La regidora de Medi Ambient, Carmen Corraliza ha assenyalat la importància de totes aquestes tasques que es van duent a terme d'ençà que l'Ajuntament de Capdepera va realitzar el pla d'autoprotecció de Costa de Canyamel i el pla de prevenció d'incendis municipal. També agrair la involucració i cooperació dels veïns i veïnes de la zona en participar en les jornades informatives i tallers d'autoprotecció realitzats durant la passada primavera.

El plànol no és especialment entenedor i més en un cas d'urgència.