Aquest dijous s'ha celebrat el Congrés local en el qual Riera ha destacat que “treballarem activament per a recuperar la batlia al 2023”



- Miquel Riera: “El nostre treball és a peu de carrer i el nostre objectiu és la millora de la qualitat de vida dels residents en el nostre municipi”

El Partit Popular de Capdepera ha celebrat, aquest dijous vespre (per dia 30 de juny), el Congrés Local del qual Miquel Riera ha estat proclamat president de la junta local. De la mateixa manera, ha donat a conèixer el seu equip de feina més directe amb Paulí Faba com a secretari general.

A l'acte, ha assistit la presidenta del Partit Popular de Balears, Marga Prohens, el Vicesecretari d'Acció Política del PP, Sebastià Sagreras, el president del PP de Mallorca, Llorenç Galmés i el president del PP de Palma, Jaime Martínez, davant els quals Riera ha remarcat que “treballarem activament per a recuperar la batlia al 2023”.

Riera també ha destacat “el compromís de la gestió diària del partit pel municipi, amb la responsabilitat que ens caracteritza” i ha manifestat que “el nostre treball és a peu de carrer i el nostre objectiu és la millora de la qualitat de vida dels residents en el municipi”, ha conclòs.