Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1048

foto d'arxiu

 

El col·lectiu Ben Amics ha fet un escrit denunciant una presumpta agressió homòfoba en el nostre municipi. La nota diu : “ La matinada del diumenge en el municipi de Capdepera va ser apunyalat un noi gai al crit de “marieta, marieta de merda” ferint-li greument en l'abdomen i havent de ser atès per emergències.

Davant la gravetat d'aquests fets, des de Ben Amics convoquem el dijous a les 19:30h una concentració per a condemnar aquest Delicte d'Odi per homofòbia. La concentració tindrà lloc enfront de la placa de Margalida Borràs, a les escales de la plaça Major de Palma”.

La premsa s’ha fet ressò en les seves edicions digitals informant de la versió  de la víctima. Segons aquest relat publicat per les xarxes socials i recollit per la premsa, la matinada del passat diumenge  “mentre caminava se’n va adonar que un home d’uns 40 anys li deia “maricón” i “maricón de mierda” i quan es va girar per demanar-li el motiu d’aquestes paraules li clavà un objecte punxant en el cos “. S’adonà que sagnava i va demanar ajuda a un cotxe de la Policia Local. Va ser atès en el centre mèdic i després el traslladaren a Manacor.

La premsa ha puntualitzat que segons “ fonts de la Guàrdia Civil han informat que de moment no tenen constància de cap denúncia per homofòbia”.

Com hem comentat Ben Amics ha convocat una manifestació per condemnar els fets.