Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 907
El batle de Selva, Joan Rotger, va acompanyar en tot moment als visitants gabellins




 L'IMAS  (Institut Mallorquí d' Afers Socials )  fa anys que du a terme al nostre municipi cursos per a persones majors d'Estimulació cognitiva i d' habilitats socials, es a dir, " taller de memòria".

El curs 2019- 2020 dins el programa " De poble a poble" s'havia de fer un intercanvi entre diferents municipis de Mallorca.
 
 
A Capdepera l' intercanvi havia de ser amb Selva però, degut a la pandèmia de la Covid 19, els cursos es suspengueren i com a conseqüència tota la resta d'activitats.
 
Però aquest any hem tornat a reiniciar les classes normalment i també les trobades previstes. L'intercanvi entre aquests dos municipis es dugué a terme dia 26 de maig.

 
Aquest dia tot el grup gabellí ens translladàrem a Selva, on forem rebuts a la casa consistorial per el batle, Joan Rotger. El batle, a més de donar-nos la benvinguda a la sala de plens, ens va fer de guia per tot el municipi durant tota l'estada al poble, talment com si fos un guia professional.

 
Quedarem encantats de la visita i també de la simpatia i amabilitat rebuda per part de tots els membres del grup de memòria de Selva.

Aquest escrit voldria ser una manera d'agrair el detall que han tingut amb el grup de memòria de Capdepera.
 
 Selvagins vos esperam el curs que ve a Capdepera !!!