" Ahir dissabte, 19 de març, Esperit Feminista organitzà un taller mixt de dansa lliure a càrrec de la nostra companya, Cati Ginard. Realment va ser un espai on ens vàrem poder expressar lliurement i sense judicis a través dels moviments que ens anava marcant la música; música, per altra banda, molt ben triada i que  va fer desinhibir-nos i passar per tots els estadis que na Cati ens havia prèviament explicat.                

A mi, que anava sense cap coneixement ni un sobre com es desenvoluparia el taller, em va sorprendre molt gratament  perquè va ser un moment de connexió amb mi mateixa i d'alliberament de sentiments a través dels moviments. Tots els assistents al taller vàrem coincidir en com havia estat de beneficiós l'exercici; n'hi  va haver companys que varen voler posar en comú el que havien experimentat i el que havien sentit, sempre en total llibertat i sense cap mena de judici.  La meva experiència va ser alliberadora i enriquidora, alhora.

Moltes gràcies, Cati, per aquesta iniciativa ".

Victòria Martínez



Nota de la redacció:

D'altra banda recordem que dia 12 de març,  va tenir lloc el taller del taller de compreses sostenibles amb Noèlia Lozano. Van fer-ne de diferents tipus i materials a més de intercanviar experiències, opinions i parers sobre les situacions en que es troben quotidianament les dones. Si voleu veure els treballs que fa na Noèlia, podeu seguir @llamps.i.trons






Encara queden dos tallers:

DISSABTE, 26 DE MARÇ - 11.00 h Sala polivalent Cap Vermell.
Taller "FEIM VISIBLE EL QUE ENS FA INVISIBLES"
A càrrec de l'Associació Qüestionem(nos)
Acte gratuït
Inscripcions a Instagram @esperitfeminista / tel.659042530
Acte organitzat per ESPERIT FEMINISTA
 
DIUMENGE, 27 DE MARÇ - 11.00 h Al bosc.
Meditació d'empoderament
A càrrec de Cavalls de Vida
Acte gratuït
Inscripcions a Instagram @esperitfeminista / tel.610600095
Acte organitzat per ESPERIT FEMINISTA