Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1755
Han fet activitats relacionades amb el medi natural i han sembrat plantes autòctones.



Dijous 3 de febrer, els alumnes de 6è de primària del Col·legi S'Alzinar de Capdepera amb el suport tècnic de la Xarxa Forestal de la Conselleria de Medi Ambient han visitat els horts urbans del municipi per conèixer les instal·lacions, han duit a terme activitats relacionades amb el medi natural i han sembrat plantes autòctones.

Els alumnes han pogut conèixer de primera mà la gran varietat de plantes autòctones de les nostres illes i la importància que tenen per l'ecosistema forestal.
Amb jocs per identificar els elements que conformen els nostres boscs, han pogut també aprendre el procès per realitzar compostatge i una petita introducció als horts ecològics.

Durant el dia han pogut sembrar plantes autòctones duites del viver forestal de Menut a les zones de les bardisses dels horts per reforestar la zona, i que serveixen com a eina de control de plagues als horts ecològics.



Els alumnes han pogut conèixer de primera mà la gran varietat de plantes autòctones de les nostres illes i la importància que tenen per l'ecosistema forestal.
Amb jocs per identificar els elements que conformen els nostres boscs, han pogut també aprendre el procés per realitzar compostatge i una petita introducció als horts ecològics.

Durant el dia han pogut sembrar plantes autòctones a les zones de les bardisses dels horts per reforestar la zona, i que serveixen com a eina de control de plagues als horts ecològics.

Més informació / Más información:
xarxaforestal.org